Local Hero Travel Ecuador

Local Hero Travel

Deel via:

Local Hero Travel Ecuador HIGHLIGHTS

Ecuador

Local Hero Travel reist met haar gezinnen de wereld rond en stelt samen met haar Local Hero's de meest ideale reis voor gezinnen samen. Ellen is de Local Hero in Ecuador.

Local Hero Travel Ecuador

Beschrijving:

Met je gezin naar Zuid Amerika? Denk je aan Ecuador en wil je het echt goed geregeld hebben? Dan is hulp van een gespecialiseerd reisbureau in Ecuador handig. Maar hoe kom je daaraan? Ellen is de Local Hero in Ecuador en helpt je graag met het samenstellen van de perfecte reis voor jouw gezin.

Wij vonden het een verrassing: Ecuador met je gezin is eigenlijk heel goed te doen. Niet van hot naar her reizen maar highlights én bijzondere plekken op een verantwoorde manier. Laat je kinderen het Amazone woud zien en mix met de indianen communities diep in de Andes.

Verder fietsen of paardrijden bij een traditioneloe haciënda bij de Cotopaxi en in Papallacta een hotel met een eigen hotspring naast de deur. Kijk zo geniet je zelf ook met volle teugen.

Niet goedkoop, wél een once-in-a-lifetime voor je gezin: de Galapagos. Geen cruise maar eiland hoppen, dat is meer vrijheid, minder zeeziek en met begeleide trips naar de beste wildlife spots

Samen met Ellen vond Local Hero Travel de beste route en de leukste activiteiten onderweg. Toen ze in Ecuador zelf waren, voelden ze meteen dat kinderen hier écht welkom zijn. Kijk snel verder op de website van Local Hero Travel.

Local Hero Travel (ANVR/SGR), je gezinsreizen specialist in Ecuador zelf.