Local Hero Travel China

Local Hero Travel

Deel via:

Local Hero Travel China HIGHLIGHTS

China

Local Hero Travel reist met haar gezinnen de wereld rond en stelt samen met haar Local Hero's de meest ideale reis voor gezinnen samen. Stella is de Local Hero in China.

Local Hero Travel China

Beschrijving:

Met je gezin naar Azië? Denk je aan China en wil je het echt goed geregeld hebben? Dan is hulp van een gespecialiseerd reisbureau in China handig. Maar hoe kom je daaraan? Stella is de Local Hero in China en helpt je graag met het samenstellen van de perfecte reis voor jouw gezin.

Met je gezin naar China, wordt dat geen gejakker, zo van stad naar stad? Is er genoeg rust om bij te komen en te genieten, voor ons en de (iets oudere) kinderen? Ja het kan, veel enthousiaste gezinnen gingen je voor. Als alles tevoren is geregeld, hoef je alleen de route te volgen. Je bent in goede handen en altijd is er de back-up van je local Hero.

Natuurlijk is genoeg afwisseling: historie, natuur en activiteiten. Maar ook een slimme planning: transfers waar nodig, een snelle en een gezellige nachttrein, vliegen waar nodig. Sfeervolle, handig gelegen hotels met zwembad, een familiekamer of kamers naast elkaar. En eten met stokjes dan? Ach dat komt vanzelf…

Samen met Stella vond Local Hero Travel de beste route en de leukste activiteiten onderweg. De treinreizen bleken comfortabeler dan gedacht en toen ze in China zelf waren, voelden ze meteen dat kinderen hier écht welkom zijn. Kijk snel verder op de website van Local Hero Travel.

Local Hero Travel (ANVR/SGR), je gezinsreizen specialist in China zelf.