AmerikaKids

AmerikaKids in het kort

Amerika, alle regio's

Met AmerikaKids.nl reis je niet in een groep, maar individueel. Zo kun je met je gezin je eigen plan trekken. Naast het verblijf en je vervoer zijn ook een aantal leuke, niet te missen excursies al inbegrepen in je Amerika rondreis. Natuurlijk bezoek je de highlights, maar juist ook die speciale plekjes waar niet iedereen komt. 

Je kunt kiezen uit bouwstenen van 3-4 dagen om te combineren of juist beginnen met een volledige rondreis die als voorbeeld is samengesteld.

Omschrijving

Bouw je eigen Amerika familiereis

Leer samen surfen in Californië, zwem tussen de zeekoeien in Florida of verblijf op een cowboyranch in Zuidwest USA. Amerika is een veilig en afwisselend land en vraagt er gewoon om per auto verkend te worden. So get your kids on Route 66!

Met AmerikaKids.nl reis je niet in een groep maar individueel. Zo kun je met je gezin je eigen plan trekken. Naast het verblijf en je vervoer zijn ook een aantal leuke, niet te missen excursies al inbegrepen in je Amerika rondreis.

Het reizen per huurauto is heel affwisselend: je slaapt in een leuke mix van accommodaties; van een surfmotel aan het strand tot een ingerichte tent midden in het Yosemite park.

Amerika specialisten Juliëtte, Ilse, Anne-Marie, Linda en Wendy helpen je graag bij het samenstellen van je individuele rondreis door Amerika met kinderen. Ze zijn er zelf met hun gezin geweest en weten wat het is om ver op reis te gaan met (jonge) kinderen. Ze geven je advies over de slimste route, vlucht of de zwaarte van een bouwsteen. En vertellen je eerlijk wat je kunt verwachten. Over de minder leuke dingen die je soms tegenkomt, zoals een lange rit, maar ook over bijzondere ervaringen en ontmoetingen.

Omgeving & Activiteiten

In Amerika is alles groot, groter, grootst. Het land is groot en weids en de natuur is overweldigend. In het zuid-westen van Amerika vind je heel veel natuurparken bij elkaar, van woestijn tot hoge groene bergen en valleien.

Met AmerikaKids.nl reis je per huurauto, maar je gaat er ook op uit met de fiets, paardrijden, zwemmen en surfen. Lekker actief dus!

Eten & Drinken

Ook het eten in Amerika is groot: er zijn heel veel eettentjes en de porties zijn vaak groot. Er is voor ieder wat wils met de vele verschillende restaurants. De restaurants zijn meestal goed voorbereid op kinderen, met voor de jongsten kinderstoelen, kindermenu's en kleurplaten met potloden.

Over de eigenaren

AmerikaKids.nl is onderdeel van Riksja Kids. Een reisorganisatie voor reizigers, door reizigers. Zij bieden individuele rondreizen met kinderen aan over de hele wereld. Elke bestemming heeft een eigen website met een reisspecialist die zelf met kinderen op de bestemming is geweest en je alles kan vertellen. Zij helpt je graag om je ideale rondreis met bouwstenen samen te stellen.

Contact

Pompoenweg 9
2321 DK Leiden
Amerika

Tel: 0031718910405
Email: info@amerikakids.nl
Website: www.riksjakids.nl

Accommodatie

 • B&B
 • Hotel

Omgeving

 • Bos
 • Dorp
 • Meer
 • Rivier
 • Stad
 • Zee
 • Zwembad

Faciliteiten

 • Kinderbedje
 • Kinderstoel
 • Restaurant
 • Zwembad

Activiteiten

Rolstoelvriendelijk
Nee
Honden toegestaan
Nee
Open in de maanden
Jan - Feb - Mar - Apr - Mei - Jun - Jul - Aug - Sept - Okt - Nov - Dec

Prijzen voor 4p vanaf:

Accommodatie
21 dagen, excl vlucht en huurauto, v.a. €1485,- per persoon.
Meer informatie?

Contact opnemen met RiksjaKids